Producten

Ontvang vrijblijvend een voorstel en profiteer van zonnepanelen. 

Full-black zonnepanelen 

Zonnepanelen zetten zonlicht om in hernieuwbare stroom. Het vermogen en de kwaliteit van de zonnepanelen bepalen hoe efficiënt ze dit doen.

Premium zwart design

Hoogwaardige prestaties én een strakke uitstraling op uw dak? De  Qcells full-black monokristallijn zonnepanelen geven u het premium effect.

Hoog rendement: 410 Wp vermogen

Wij garanderen een jarenlang hoog rendement. Onze Qcells zonnepanelen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normeringen.

Productgarantie: 15 jaar 

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt producent Qcells 15 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van 85% na 25 jaar!

Hoe geschikt is uw dak?

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en wat kost een complete installatie? Ontvang binnen 10 werkdagen vrijblijvend een uitgewerkt voorstel voor uw dak.

Inschrijven & meedoen

String omvormer

De omvormer is het kloppend hart van uw systeem. 

Wat is een omvormer?

Het apparaat zorgt dat de stroom van de zonnepanelen wordt omgevormd tot bruikbare wisselstroom voor uw woning. Ligt uw systeem in de zon, met weinig tot geen schaduw, dan adviseren wij een string-omvormer.

Prestaties die tellen 

Welk type omvormer het beste is voor uw situatie, hangt af van diverse factoren. Wij berekenen per situatie wat het beste is. Onze adviseurs zullen dit persoonlijk toelichten.

Micro-omvormers

Heeft uw systeem veel schaduw gedurende de dag? Of plaatst u zonnepanelen op meer dan twee dakvlakken? Dan adviseren wij u micro-omvormers.

Parallelschakeling zonnepanelen 

Micro-omvormers managen de productie per zonnepaneel.Met micro-omvormers krijgt elk zonnepaneel een eigen, kleine omvormer. U plaatst de zonnepanelen als een parallelschakeling. 

Bij schaduw en meer dan 2 dakvlakken

Schaduw op één zonnepaneel heeft dan geen negatieve invloed op de productie van de overige zonnepanelen. Kunt u bij het systeemontwerp schaduw niet vermijden, dan adviseren wij micro-omvormers.

Altijd inzicht met onze app!

Natuurlijk wilt u de prestaties van uw zonnepanelen kunnen controleren. Daarom krijgt u toegang tot onze monitoring app.

Direct inzicht in uw besparing

Via een handige app krijgt u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U ziet altijd live hoeveel u opwekt per week, per maand en per jaar.

Uw data is veilig

Wij hebben onze monitoring app zelf ontwikkeld. Uw data blijft 100% uw eigendom. Wij slaan alles op onze eigen servers op in het meest duurzame  datacentrum in Duitsland. 

Zonnepanelen plaatsen? Hier moet u aan denken.

Hoe plaatsen we de zonnepanelen op het dak? Hoeveel zonnepanelen kunt u het beste laten plaatsen? Welk type omvormer is het best voor uw systeem? Wij helpen u graag verder met maatwerkadvies. Voor bijna elke situatie is een goede technische oplossing beschikbaar!

Gratis en vrijblijvend advies?

Doe mee en schrijf u online in voor uw woning. U kunt ons ook persoonlijk ook tijdens kantooruren via e-mail: woonopmaat@sunergetic.nl of telefoon: 085 222 00 29.

Actieve monitoring

Meten = weten. Indien overdag 4 uur lang geen productie wordt gemeten, gaat er een melding naar de monitoring-specialist

Meer informatie
Bespaar op uw maandlasten

U betaalt servicekosten per maand. Deze zijn lager dan de opbrengsten en u bespaart vanaf dag 1.

Hoe werkt het
Klantenservice

Heeft u vragen of bent u opzoek naar meer informatie? Lees onze FAQ of bel met onze klantenservice!

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies en vakkundige montage

Het proces begint bij het aanvragen van een uitgewerkt maatwerkadvies. Wij meten alles in en maken een duidelijke tekening hoe de zonnepanelen op uw dak komen te liggen.

1
Stap 1: Meedoen: maatwerkadvies aanvragen
+
-
2
Stap 2: Accepteer uw maatwerkadvies
+
-
3
Stap 3: Vakkundige montage
+
-

Gratis maatwerkadvies aanvragen

Aanvraag klaar binnen 60 seconden
Voorstel op maat

Doe mee en ontvang vrijblijvend advies over zonnepanelen en een voorstel op maat voor uw woning.

Schrijf u in en doe mee!

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.